Zomer

Laat ik eerlijk zijn: als vakidioot zit ik tijdens de zomervakantie niet drie weken in Spanje met het gezin. Daar ben ik te gedreven (en heb ik de rust niet) voor. Dit jaar was het hoogtepunt van ons gezin de 6 dagendat we allemaal tegelijk vrij waren, heerlijk elke dag samen ontbijten en er op uit. Daar geniet ik dan dubbel van omdat het zo kort is.

Natuurlijk was het in de bakkerij gedurende de zomer rustiger vanwege de vakantie. En we hebben onze fans gemist. Daarom organiseren we dit jaar een open dag in augustus! Zodat onze fans eens verder kunnen kijken dan in de winkel. We gooien de deuren van de bakkerij op zondag 30 augustus wagenwijd open! Ik kijk er nu al naar uit om tijdens het bakken te praten met onze fans. Nieuwe ideeën op te doen, te leren en hopelijk wat passie voor ons vak over te brengen. Want laten we eerlijk zijn: er is geen mooier vak dan het vak van bakker! Zie het volgende persbericht voor alle informatie over onze open dag: http://www.dichtbij.nl/zaanstreek/regio/artikel/4100503/open-dag-bakkerij-lex-brakenhoff.aspx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *