De onbedoelde grap

Wie de familie Brakenhoff kent weet dat duidelijk communiceren en articuleren niet altijd het sterkste punt is van ons. Dit kan soms tot miscommunicatie leiden of in het ergste geval een kleine frustratie. Maar soms zorgt het ook voor bijzonder leuke momenten. Zo hoorde ik van de week mijn vader naar 1 van de bezorgers roepen dat hij straks nog gebak voor hem had. Waar ik direct uit op maakte dat er nog een gebakbestelling was binnen gekomen die nog moest worden bezorgd. De reactie echter van de bezorger zorgde bij mij voor tranen over mijn wangen. Met een uiterst serieus gezicht riep hij naar mijn vader dat hij het dan straks liever mee naar huis nam omdat zijn vrouw er ook zo dol op was. :-)
Dit soort momenten komen regelmatig voor en zorgen ervoor dat alle miscommunicaties met irritatie als gevolg weer snel vergeten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *