Vieren wat er te vieren valt?

Binnenkort geeft onze “groothandel” voor bakkerijgrondstoffen een groot feest voor al haar klanten. Een feest waarbij niet gelet word op de kleintjes.
Toen ik deze aankondiging zag vroeg ik mij af of je altijd maar moet vieren wat er te vieren valt, net als veel van mijn collega bakkers moeten ook wij er hard aantrekken deze tijd om overeind te blijven. Grondstof prijzen rijzen de pan uit net als alle overige kosten.
Moet een bedrijf dat wat te vieren heeft dat dan niet doen door iets terug te geven aan zijn klanten waardoor we over 5 of 10 jaar met zijn allen als de economie weer wat is aangetrokken weer een feestje kunnen vieren?
Laten we nou toch met de gehele branche ervoor zorgen dat ons prachtige mooie vak blijft bestaan en dat we met zijn allen gezond uit deze economisch mindere tijd komen!

Lex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *