D-Day

Donderdagochtend 1 uur de wekker gaat, een pijn scheut schiet er door mijn maag, zal ik dan ook
ten prooi vallen aan het rotan virus? Langzaam aan maak ik mij op voor een nieuwe dag heerlijke producten bakken. Maar dat onbekende gevoel maakt dat het allemaal wat minder fijn is als normaal.
3 uur Chrishna komt de bakkerij binnen, wat ziet zij eruit?? Slecht geslapen? Is mijn openingszin en een bevestigend knikje komt mijn kant op. “Ik heb de hele nacht liggen draaien van de zenuwen” zenuwen??? OH JA!! vandaag krijgen wij te horen of we genomineerd zijn voor de sterren! Maanden lang naar toe gewerkt en dan was ik het zowaar vergeten. Of onbewust toch niet dat rare gevoel in mijn maag zal wel van de spanning komen…

8.51 uur de telefoon gaat voor de zoveelste keer maar dit keer niet voor een bestelling, het is het nederlands bakkerij centrum en ze willen mij spreken. Gejuich klinkt er al in de bakkerij want de genomineerde werden gebeld en de rest kreeg een mailtje.
Het gejuich is terecht de heer Wijnhorst aan de andere kant van de lijn verteld mij het goede nieuws dat we door zijn naar de finale ronde.
Het gevoel van buikgriep maakt plaats voor vlinders, een gevoel van trots en blijdschap verdrijft het “rotan virus”.

Nu nog eens 2 maanden in spanning zitten, 26 april horen we of we ook daadwerkelijk een ster krijgen. Maar of we die ster nou wel of niet pakken dit pakken ze ons al niet meer af en is iets waar we met het hele team trots op kunnen zijn. In een zeer korte tijd hebben we toch met zijn allen een hele grote sprong vooruit gemaakt en bergen werk verzet!

De rest van de dag is het één groot feest, klanten of fans zoals ik ze noem komen ons massaal feliciteren en iedereen verteld me hoe trots ze zijn op hun bakker. Moe maar voldaan val ik met een heel ander gevoel in slaap als dat de dag begon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *